GETUIGENISSEN

 

BEDRIJVEN

 

lebon it services

Eddy Lebon, managing director van Lebon It Services

“Tijd om van 1ste generatie naar tweede generatie te gaan, deze overgangsfase was te precair om alleen te doen. Ik hoorde dat Conny Vandendriessche opgestart was met een nieuw bedrijf en heb haar gebeld. Stella P. heeft goed geluisterd en heel nauwkeurige een profielbeschrijving opgemaakt. Resultaat een volledige nieuwe raad van Advies. De adviesleden challengen mij en zeker de tweede generatie om nog professioneler, commerciëler te worden, wat een goede zaak is.”

 

gimv

Tom Van de Voorde, Partner, Smart Industries

“Doorgedreven mensenkennis, groot luisterend vermogen en snelheid waren de succesfactoren om een nieuwe bestuurder te kunnen aantrekken bij Grandeco, wat de vraag was vanuit Gimv aan Conny/Stella P. in de verdere professionalisering van de Raad van Bestuur van Grandeco. De shortlist bevatte drie kandidaten met elk een valabel profiel en een welbepaalde invalshoek wat de omgekeerde problematiek opleverde dat het moeilijk was om te kunnen kiezen uit de originele kandidaatbestuurders. Vanuit de kandidates begrepen we dat ze goed gebriefd werden. Ook wij voelden een goede communicatievaardigheid. Kortom een tevreden klant.”

 

KANDIDATEN

 

gimv

Laurence Taillieu

“Conny de pionier van ACCENT vult de lacune in om professionele Raden van Bestuur te voeden...”

 

gimv

Dirk Vermunicht

“Het belang van een goed functionerende Raad van Bestuur of Raad van Advies waarbij externe specialisten aangetrokken worden, kan moeilijk overschat worden. Conny heeft als ervaren, passionele en succesvolle onderneemster, gedreven door haar competentie om talenten op te sporen en te evalueren, alle troeven in handen om met haar project Stella P. een nieuw succesverhaal te schrijven.”