Samenwerken is

vermenigvuldigen

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Advies

Advies

Je onderneming zien groeien is geweldig… maar gaat gepaard met groeipijnen. Naast externe, strategische vraagstukken rijzen voor jou als zaakvoerder ook interne vragen rond jou persoonlijk en je onderneming. Zijn we wel goed bezig? Hoe kunnen we de volgende generatie voldoende zuurstof aanreiken?

Samen brengen we in kaart wat jij als zaakvoerder van jouw bedrijf nodig hebt. Die analyse koppelen we aan onze inzichten en jarenlange ervaring in het samenstellen van raden van bestuur en advies, om tot een bestuursstructuur op maat van jouw bedrijf te komen.

Stella P. is sinds juni 2014 geregistreerd als KMO-dienstverlener. Registratienummer KMO-portefeuille: DV.A213954

Selectie

Selectie is onze kern. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide, kwalitatieve netwerk vinden wij de externe, onafhankelijke bestuurder die perfect matcht met jou.

Hoe we dat doen? Met passie en enthousiasme, focus op professionaliteit en een persoonlijke aanpak. Onze bedrijfsscan en analyse geeft aan waar jij en je onderneming nood aan hebben. Dankzij onze no-nonsens en resultaatsgerichte aanpak heb je gemiddeld binnen 12 weken jouw externe adviseurs/bestuursleden aan tafel.

Stella P. staat voor diversiteit, verjonging, rotatie en complementariteit waar warmte en vertrouwen centraal staan.

Weet je al perfect welke profielen en/of competenties je nodig hebt? Dan reiken we je graag de juiste adviseurs/bestuurders aan.

Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor het samenstellen en organiseren van jouw millennial board!

Selectie

Evaluatie

Evaluatie

Heb je al externe bestuurders in je raad van bestuur of advies? Dan kan een onbevangen blik waardevol zijn om scherp te stellen hoe de leden van je board strategisch bijdragen aan de koers van je onderneming.

Als objectieve, onafhankelijke partij én ervaringsdeskundige maakt Stella P. een hands-on evaluatie van je board. Via een digitale, individuele evaluatie krijg je inzicht in de werking van je board, zowel vanuit inhoudelijk als menselijk standpunt. We adviseren je ook hoe je de werking van je board kan optimaliseren.

Opleidingen

Onze gevarieerde ‘pool’ van bestuurders is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Daarom draaien onze opleidingen rond kruisbestuiving.

  • Voorzittersopleiding: over welke vaardigheden moet een goeie voorzitter beschikken? Tijdens vier sessies stomen we kandidaat-voorzitters, met en zonder ervaring, klaar voor het echte werk.
  • Bestuurdersopleiding: wat is een goede externe bestuurder? Dat kom je te weten in onze hands-on en praktijkgerichte opleiding.
  • Selectieve netwerkevents: events rond een actueel topic en thema in de bestuurskamer.
  • Inhouse – gepersonaliseerde opleidingen: we bieden specifiek op maat opleidingen rond governance voor uw bedrijf.

Stella P. is sinds juni 2014 geregistreerd als KMO-dienstverlener. Registratienummer KMO-portefeuille: DV.A213954

Opleidingen