Samenwerken is

vermenigvuldigen

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Advies

Advies

Elke onderneming ondervindt op een bepaald moment groeipijnen. Kunnen we nieuwe markten aanboren? Hoe kunnen we internationaliseren? Kunnen we ons aanbod herdenken i.f.v. nieuw trends? Kunnen we leren van andere sectoren? Wat met de digitale veranderingen? Maar ook op persoonlijk en ondernemersniveau stellen we ons soms wat vragen… Zijn we wel goed bezig? Zijn we future proof genoeg? Hoe kunnen we de volgende generatie voldoende ‘zuurstof’ aanreiken?… Ongetwijfeld heel wat herkenbare vraagstukken. Samen gaan we in dialoog waarbij we starten vanuit een bewust denkproces en analyse waarbij we zowel de noden van het bedrijf, als die van jou als ondernemer, in kaart brengen. Samen komen we tot een duidelijke analyse en beeld, die we als vertrekpunt nemen voor de volgende stappen. De jarenlange ervaring van Stella P. zorgt voor een schat aan inzichten waarmee we helpen jouw onderneming de juiste keuze te maken. We begeleiden jou binnen de verschillende mogelijke advies- en bestuursstructuren, waarbij we de juiste structuur aanbieden op maat van jullie bedrijf. Ook benieuwd wat dit voor jou kan betekenen? Neem volledig vrijblijvend contact met ons op.

Stella P. is sinds juni 2014 geregistreerd als KMO-dienstverlener. Registratienummer KMO-portefeuille: DV.A213954

Selectie

Stella P. is ondertussen dé referentie op de markt inzake het rekruteren en selecteren van de juiste externe/onafhankelijke bestuurders. Selectie is onze kern. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons fantastisch netwerk zorgen wij voor jouw perfect match. Hoe we dit doen? In eerste instantie met ongelooflijk veel passie & enthousiasme! Op basis van onze bedrijfsscan en analyse weten we perfect waar jullie nood aan hebben. Dankzij onze no-nonsens en pragmatische aanpak heb je binnen een gemiddelde termijn van 12 weken jouw externe adviseurs/bestuursleden aan tafel. Onze basiswaarden? Stella P. staat voor diversiteit – verjonging – rotatie & complementariteit!

Weet je al perfect welke profielen en/of competenties die je nodig hebt? Dan zijn wij ook dé ideale partner om de juiste adviseurs/bestuurders aan te reiken.

Selectie

Evaluatie

Heb je al externe bestuurders in je raad van bestuur of advies? Dan kan een onbevangen blik zeer waardevol zijn om scherp te stellen hoe de leden van je board strategisch bijdragen aan de koers van je onderneming. Als objectieve en onafhankelijke partij, maar voornamelijk als ervaringsdeskundige, biedt Stella P. een hands-on evaluatie aan van de board. Waarbinnen zowel de inhoudelijke – als de menselijke aspecten worden in rekening gebracht. Via een individuele evaluatie en het model van Quinn krijg je inzicht in de leiderschapsstijlen, managementvaardigheden én diversiteit van je board.

Evaluatie

Opleidingen

Opleidingen

Stella P. biedt een aantal opleidingen aan waarbij één aspect centraal staat: kruisbestuiving! We zijn van mening dat we allen kunnen leren van elkaar. Hét basisconcept, zich laten omringen door mensen met ervaring & expertise die complementair is aan, staat hierbij centraal. Dit zijn de opleidingen waarvoor je bij ons terecht kan:

  • Het Orakel: Op regelmatige tijdstippen brengen we alle geplaatste externe bestuurders samen om te leren van elkaar. Op het programma: workshops, cases en ondernemersverhalen. Kruisbestuiving troef, ‘Stella P.-touch’ gegarandeerd.
  • Voorzittersopleiding: over welke vaardigheden moet een goeie voorzitter beschikken? Tijdens vier sessies stomen we kandidaat-voorzitters, zonder én met ervaring, klaar voor het echte werk.
  • Bestuurdersopleiding: wat is een goede externe bestuurder? Dat kom je te weten in onze hands-on & praktijkgerichte opleiding.

Benieuwd naar deze sessies? Neem dan zeker een kijkje via onze ‘EVENTS’.

Registratienummer KMO-portefeuille: DV.O213955