2023 Masterclass: Strategie & open vragen stellen

Een goede bestuurder omvat meer dan enkel het hebben van kennis rond governance of het hebben van de juiste ervaring en expertise. Een goede bestuurder vergt toch iets extra! Strategisch inzicht, de juiste vragen stellen en dat op een open manier zijn cruciale elementen voor een (onafhankelijk – extern) bestuurder. Door vragen te formuleren op een bredere, creatievere en diepere manier ontstaat meer diepgang in de besluitvorming. Bestuurders die deze vaardigheid/skills in de vingers hebben, dié maken écht het verschil!

Met Stella P. gaan we voluit voor het sterker maken van onze bestuursorganen in Vlaanderen. Sterke bestuurders vormen dan ook een basiselement. Hierbij stellen we graag onze masterclass strategie en open vragen stellen voor.

Tijdens deze intensieve workshop zorgen we er voor dat reeds ervaren bestuurders inzicht vergen in hun vaardigheden en skills op vlak van ‘vragen stellen’ en trainen we deze vaardigheid. Onze succesformule blijft behouden: we brengen ervaren bestuurders samen om ervaring, expertise en best practices te delen. Kruisbestuiving troef!

Voor deze workshop is het een absolute vereiste om reeds ervaring te hebben als bestuurder in een raad van advies en/of raad van bestuur
Deze opleiding wordt aangeboden ervaren C-level managers of ondernemers.

Deze opleiding is voor zowel afhankelijke-, onafhankelijke-, uitvoerende- en niet uitvoerende bestuursleden.

Deze opleiding is uitsluitend voor genodigden. Meer informatie via julie@stellap.be