2023 The organic breakfast

The organic breakfast

Naast het samenstellen van raden van advies en/of bestuur met externe bestuurders vindt Stella P. het uiterst belangrijk om mensen te verbinden en te leren van elkaar. Ons uitgebreide netwerk van ervaringsdeskundigen uit de praktijk vinden het dan ook super om hun best practises te delen maar ook actief werk te maken van hun groeipijnen. Nét daarom maken we met onze ‘organic breakfast’ de tijd en ruimte om dit bespreekbaar te maken. Een kickstart van de dag!

 

Wat te verwachten?

Voor onze eerste editie van ’the organic breakfast’ waran we op 23 maart te gast bij Axxi te Kuurne. Waarbij Charlotte Vanlerberghe ons met heel veel plezier & enthousiasme verwelkomde in hun nieuwe kantoren maar ook heel graag haar ervaring met haar raad van advies deelde…

Naast de uitbreiding van een leuk selectief netwerk van gelijkgestemden die ervaring hebben met een (eigen) raad van advies en/of raad van bestuur gingen we naar huis met een aantal boeiende inzichten en best practises maar ook met een aantal ‘hilarische quotes’;

“Met rosé wijn ben je niets, mensen willen rode of witte wijn” zegt Conny Vandendriessche. Het is zo belangrijk om helder naar jouw team te communiceren over de visie en de droom van jouw onderneming, alsook over de strategische stappen die je hiervoor zal nemen.

#boardforbreakfast

 

#feedback

Door de positieve feedback die we ontvingen van de eerste editie in maart zijn we volop aan de slag om een tweede editie vorm te geven.

Stay tuned!