2024 Bestuurdersopleiding familiebedrijven

Bestuurder zijn in een bedrijf is één iets, maar bestuurder zijn in een familiebedrijf, dat vergt toch iets extra. Met Stella P. gaan we voluit voor het sterker maken van onze bestuursorganen in Vlaanderen. Sterke bestuurders vormen dan ook een basiselement. Hierbij stellen we graag onze specifieke opleiding voor specifiek voor bestuurders binnen familiebedrijven.

Tijdens deze opleiding zorgen we er voor dat reeds ervaren bestuurders in familiebedrijven hun rol als familie en/of bestuurder naar een hoger niveau kunnen tillen. Onze succesformule blijft behouden: we brengen ervaren bestuurders samen om ervaring, expertise en best practices te delen. Kruisbestuiving troef!

Deze opleiding bestaat uit 2 sessies (2 volledige dagen). Gedurende deze opleiding worden diverse gastsprekers met kennis van zaken uitgenodigd om hun expertise te delen. Dit deels vanuit een theoretisch maar vooral vanuit een praktisch oogpunt. Geen puur academische opleiding dus maar concrete voorbeelden/cases uit de praktijk! Dit alles wordt gekaderd door het enthousiaste en waardegedreven Stella P.

Wat staat er op het programma?

  • Er wordt vertrokken vanuit een algemeen kader waarbij diverse wetenschappelijke elementen worden aangereikt die als basis dienen om aan de slag te gaan met de praktijk. Het volledige programma is terug te vinden in de volgende rubriek van dit document.

Deze opleiding bevat een aantal belangrijke inclusiecriteria voor de deelnemers:

  • Het is een absolute vereiste om reeds ervaring te hebben als bestuurder in een raad van advies en/of raad van bestuur binnen een familiebedrijf
  • Deze opleiding wordt aangeboden aan ervaren C-level managers of ondernemers.

Deze opleiding is uitsluitend voor genodigden. Meer informatie via tessa@stellap.be