2021 Het Orakel – Maister

Inhoudelijk gaan we dit keer wat dieper in op het ondernemersverhaal van Bram Couvreur, Maister. Bram is een enorme creatieveling met een zeer snel werkend brein! Zijn visie en passie voor ondernemerschap is een verrijking voor heel wat bedrijven – ondernemers & managers.

A creative service unit that creates … just about anything. Our strength is designing unique total concepts, in which every detail has its purpose. From ideas and stories to colors and scents. With our experience, we’ll help you create yours.

 

We starten met een introductie & rondleiding in Maister, om daarna verder te gaan met het boeiende ondernemersverhaal van Maister. Hierbij reikt Bram ook een aantal belangrijke take-aways aan in het ondernemerschap. Hij eindigt met zijn ervaring en visie op extern adviseurschap rondom raad van advies. Als afsluit gaan we met z’n allen even in dialoog rond de verschillende aangereikte thema’s & topics… om natuurlijk te eindigen met een face to face netwerkmoment, waar een lekker hapje & drankje bijhoort!

We kijken er enorm naar uit om jullie allen opnieuw te mogen verwelkomen.

Long time no see…!

 

Enkele sfeerbeelden